Adatvédelmi tájékoztató

Tisztelettel kérjük, hogy figyelmesen olvassa el ezt a felhasználási feltételeket, melyben a CESA® - Közép-Európai Erősember Szervezet tájékoztatja a honlapjára (www.cesa-r.hu) látogatókat, a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről, továbbá azokról a feltételekről, amelynek betartása mellett használható a honlap.
1. Felhasználási feltételek

A Látogató szabad akaratából léphet be a honlapra illetve az on-line támogatással kapcsolatos honlapjaira. A CESA® - Közép-Európai Erősember Szervezet mindent megtesz a honlapon található információk időszerűségéért és hitelességéért, a Látogató azonban saját felelősségére támaszkodhat a honlapon található információkra. A CESA® - Közép-Európai Erősember Szervezet a honlapot folyamatosan működteti és karbantartja, előfordulhatnak azonban olyan előre nem látható események, amelyek miatt a honlap átmenetileg nem elérhető. Az ebből eredő esetlegesen a Látogatót ért közvetlen vagy közvetett károkért a CESA® - Közép-Európai Erősember Szervezet felelősséget nem vállal.

Tájékoztatjuk arról, hogy a honlapon található információkat a CESA® - Közép-Európai Erősember Szervezet módosíthatja és törölheti. A CESA® - Közép-Európai Erősember Szervezet nem szavatolja, hogy a honlap használata zavartalan és hibamentes lesz, és nem vállal kötelezettséget vagy bárminemű felelősséget abban az esetben, ha a Látogató számítógépes rendszere vagy más tulajdona vírus okozta fertőzésből származó veszteséget szenved, amely a honlap használatából, a hozzáférésből vagy valamely anyag honlapról való letöltéséből ered. Amennyiben a Látogató anyagot tölt le a holnapról, azt saját felelősségére teszi. Amennyiben a felhasználási feltételek szabályzatunkkal kapcsolatban kérdése, észrevétele van az alábbi e-mail címen érheti el a CESA® - Közép-Európai Erősember Szervezetet: info@cesa-r.hu

2. Adatvédelmi szabályzat
3. Személyes adatok felhasználása
4. Személyes adatok védelme
5. Linkek és külső tartalmak
6. Látogató jogai, jogorvoslat